fbpx
Your Cart

Elektrische scooter 45 km/h

Elektrische scooter 45km/h

Vanaf 1 januari 2023 is de wet veranderd en worden elektrische scooters met snelheden van 45 km/u steeds populairder. De reden is dat vanaf 2023 ook e-brommers een helm moeten dragen. Elektrische scooters met een snelheid van 45km/h worden ook vaak elektrische brommers, elektrische bromfietsen of elektrische bromfietsen genoemd. Alle elektrische scooters die wij aanbieden zijn verkrijgbaar in 45 km/u uitvoeringen. Ronda en Torcido halen zelfs 45 km/u. Bij het kiezen van een elektrische scooter (met name de 45km/h-versie) is het belangrijk om te kijken naar het vermogen van de motor. Daarom raden we aan om een Cida met een 1200W-motor te gebruiken. Onze andere scooters zijn 2000W motoren, die krachtig genoeg zijn en meer dan genoeg. Meer info of advies? Kom gerust eens langs in onze showroom voor een proefrit. Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment!

Helmplicht snorscooters vanaf 1 januari 2023

Per 1 januari 2023 veranderen de regels voor helm eisen. Bromfietsen moeten voortaan een goedgekeurde bromfiets- of speed-pedelec helm dragen. draag je geen helm? Dan krijgt u een boete van 100 euro. Over het algemeen zijn helmen voor speed-pedelecs lichter en kleiner, en veel mensen kiezen voor deze helmen omdat ze comfortabeler zijn. Dit hangt natuurlijk af van de persoonlijke voorkeur.

Goedgekeurde brom-/motorhelmen zijn te herkennen aan een cirkel met een hoofdletter E. De E wordt gevolgd door een nummer, waarbij elk nummer een EU-land vertegenwoordigt. In Nederland is het goedgekeurde helmnummer 4. Goedgekeurde helmen voor snelle elektrische voertuigen zijn gemarkeerd in overeenstemming met NTA 8776:2016.

Snorscooters blijven op fietspad

Er zijn geen andere wijzigingen aan bromfietsen en bromfietsen, behalve in een paar steden (Amsterdam en Utrecht) blijven ze op fietspaden rijden. Ook de topsnelheid van 25 km/u blijft ongewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *